Famos deklasirao Mladost

10.03.2013.

FK Mladost Rogatica 2013

ROGATICA – Ako se po jutru dan poznaje onda je pred fudbalerima Mladosti sumorno proljeće dok će gosti iz Istočne Ilidže igrati vidnu ulogu za najviši plasman na drugoligaškom istoku RS.

Rogatičani su doživjeli debakl na otvaranju proljećne polusezone ponajviše zahvaljujući sopstvenim greškama. Ne brine toliko visok poraz od kvalitetnog protivnika koliko katastrofalan odnos prema igri domaćih igrača.

Od samog početka utakmice Famos je dao do znanja da je došao po kompletan plijen na stadion pokraj Rakitnice.

Nakon dvije propuštene prilike u otvaranju meča gosti su se radovali već u 8. minutu. Grešku golmana Ljubinca i uspavanost domaće odbrane iskoristio je Tihomir Lalović i zatesao mrežu Mladost.

I u nastavku susreta gosti iz Istočne Ilidže su dominirali poigravajući se ispred gola Mladosti a vođstvo su povećali u 80. minutu kada je najbolji akter utakmice Novo Papaz dobio jednu poklon loptu od golman Ljubinca i sa 16 metara je smjestio u prazan gol Rogatičana.

Konačan rezultat postavio je Vitković nakon što je iskoristio još jednu u nizu grešaka domaćih igrača i postavio konačan rezultat u zaustavnom vremenu.

Mladost - Famos

Mladost (R) – Famos 0:3 (0:1)

Strijelci: 0:1 T.Lalović u 8.; 0:2 N.Papaz u 80. i 0:3 Vitković u 90. min.
Stadion SRC Rogatica.
Gledalaca 200.
Sudija: Jovo Karić (Trebinje) 7.
Žuti kartoni: Ikonić i Tošović (Mladost), Šešlija (Famos).

Mlados (R): Ljubinac 5, Nikolić 5, Rajak 5, Ćaćić 5, Sokolović 5,5, Cerović 5, Ikonić 5, Obradović 5, Zimonjić 5,5, Tošović 5, Đurović 5.
Trener: Branko Vučković.

Famos: Remić 7, Blažić 7, Koprivica 7, Ćeha 7,5, Šehovac 7, Plavšić 7,5, M.Tešanović 7,5 (od 77. min Šešlija-), Vitković 7,5, T.Lalović 7,5 (od 69. min Samardžija-), N.Papaz 8 (od 84. min N.Tešanović-), Močević 7.
Trener: Vladimir Drinjak.

Igrač utakmice: Novo Papaz (Famos).