Sutra pretežno sunčano i toplije

02.03.2013.

Vrijeme-sunce sa oblakom

VRIJEME – U BiH sutra ujutru će biti hladnije uz mraz, ponegdje oko rijeka i po kotlinama magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplije uz umjerenu oblačnost.

Jutarnja temperatura kretaće se od minus pet do jedan, na jugu do pet, a dnevna od pet do deset, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak ostaje slično vrijeme, ujutru hladno uz slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano uz malo oblaka i ugodnu tempearturu.

U utorak ujutru slab mraz, tokom dana pretežno sunčano uz malo oblaka i još toplije vrijeme. Prema večeri postepeno naoblačenje.

U četvrtak pretežno oblačno sa slabom kišom mjestimično, prvo na zapadu, a tokom dana i u ostalim krajevima. Ostaje ugodno toplo vrijeme.

Danas je u BiH bilo umjereno do pretežno oblačno, a u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus osam, Han Pijesak minus dva, Sokolac i Kupres jedan, Srebrenica, Mrkonjić Grad i Gacko tri, Nevesinje i Zenica četiri, Sarajevo, Tuzla, Šipovo i Ribnik pet, Zvornik, Bijeljina, Foča, Bihać i Livno šest, Doboj, Banjaluka, Višegrad, Novi Grad, Derventa i Goražde sedam, Prijedor osam, Bileća i Mostar 11 i Trebinje 12 stepeni Celzijusovih.