Sin fočanskog asa precrtan u Zvezdi

14.04.2013.

Stefan Mihajlović - Crvena zvezda

FOČA – Kako pišu Večernje novosti, trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto više ne računa na Stefana Mihajlovića.

Sin nekadašnjeg asa, Radmila Mihajlovića samovoljno je napustio trening u petak, pa ga je Portugalac precrtao iz prvog tima.

Novosti pišu kako izvori bliksi “Marakani” navode da je Mihajlović, pošto je na dva posljednja treninga pred meč sa Spartakom vidio da nije u kombinaciji za utakmicu, revoltirano izašao sa treninga bez trenerove dozvole.

Mladi igrač i njegov otac smatraju da je pozadina svega to što Stefana još od zimus ne želi sportski direktor Zoran Stojadinović, ali u Zvezdi uvjeravaju da je riječ isključivo o trenerovoj odluci da Mihajlovića ne uvrsti među 18 igrača za naredni meč.

Međutim, pošto se ponio na način krajnje neprimjeren profesionalcu, pišu Novosti, omladinski reprezentativac Srbije sada će snositi posljedice i teško da će u bliskoj budućnosti biti u konkurenciji za sastav.

Ljubitelji fudbala u Foči imali su priliku da upoznaju talentovanog napadača Zvezde prije dvije godine na omladinskom turniru Fudbal frends, kada je Zvezda osvojila prvo mjesto, a Mihajlović bio jedan od najboljih igrača turnira.