Otvoren Akva park „Ušće“

21.06.2013.

Akva park Ušće Foča

FOČA – Akva park Ušće u Foči danas je počeo sa radom. U proteklom periodu otklonjeni su svi kvarovi i nedostaci koji su se pojavili na bazenima, tako da su se građani Foče danas, prvi put ove godine, okupali na bazenima Akva parka.

Veliki broj djece, mladih ali i starijih osoba potražilo je osvježenje od visokih temperatura na bazenima pored Drine i Ćehotine. Kako su rekli, jeste vruće ali prijatna temperatura vode u bazenima ipak osvježava i prija, prvog ljetnog dana. Po riječima posjetilaca, usluga na bazenima je dobram spasioci adekvatno rade svoj posao i postoji dovoljno suncobrana kako bi se svi zaštitili od sunca.

Akva park Ušće Foča

Na bazenima Akva parka Ušće svakodnevno će u toku sezone raditi spasilačka ekipa. I pored velike gužve, svi posjetioci bazena su bezbjedni potvrdio nam je spasilac Branislav Pavlović.

– „ Obzirom da je prvi dan bilo je i za očekivati da će biti veća gužva, ima dosta djece ali dosta ih je i pod nadzorom roditelja. Što se tiče spasilačke službe, mi smo preuzeli sve da to bude u skladu sa mjerama koje podrazumijeva naša služba. Po dva spasioca će stalno biti na bazenima, kontrolišemo sve i nadgledamo i za sada sve protiče u najboljem redu“ – rekao je Pavlović.

Akva park Ušće Foča

Ulaz na Akva park na dan otvaranja je besplatan za sve posjetioce, dok će se od subote i tokom čitave sezone plaćati ulaznice po već najavljenim cjenama.

Pogledajte cjenovnik.