Bioskop: repertoar od 12. do 18. jula

12.07.2013.

ANDRIĆGRAD – Od 12. do 18. jula posjetioci Multiplexa „Andrićgrad“ moći će da pogledaju filmove “Bling Ring” i “Znojem do love“.

 

Bling Ring [18:00]

Film-Bling Ring

IZVORNO IME: Bling Ring
REŽIJA: Sofia Coppola
ULOGE: Katie Chang, Israel Broussard, Emma Watson
ŽANR: Krimi, Drama
TRAJANJE: 90 min.
GODINA: 2012
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Film je temeljen na istinitoj priči, kad je grupa mladih fiksirana na glamurozni život i poznate osobe, pratila svoje buduće žrtve putem interneta i iz njihovih domova krala luksuznu robu i opremu. Banda je u svojim akcijama ukrala robe u vrijednosti većoj od 3 miliona dolara. Opljačkali su između ostalih Paris Hilton i Orlanda Blooma, te postali poznati kao Blig Ring banda.

Paris Hilton se takođe pojavljuje u filmu u “sopstvenoj ulozi“, a scene čije je mjesto radnje kuća Paris Hilton su zaista i snimljene tamo.

 

Znojem do love [20:00]

Film-Znojem do love

IZVORNO IME: Pain & Gain
REŽIJA: Michael Bay
ULOGE: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie
ŽANR: Komedija, Kriminalistički, Drama
TRAJANJE: 129 min.
GODINA: 2013
ULAZ: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Ovo je istinita priča! Priznati reditelj Michael Bay predstavlja film Pain and Gain, novu akcijsku komediju s Markom Wahlbergom, Dwayneom Johnsonom i Anthonyem Mackiem u glavnim ulogama. Film je sniman po nevjerovatnoj istinitoj priči o grupi ličnih trenera koji su devedesetih godina u Los Anđelesu jurili za svojim američkim snom, te se pritom upleli u kriminalne radnje koje su krenule opasno pogešnim putem.