Fočanski prvoligaš riješio pitanje trenera

17.07.2013.

Stadion FK Sutjeska

Rašević preuzeo Sutjesku

FOČA – Kao što su najavljivali nakon odlaska Darka Nestorovića da će angažovati trenera iz sopstvenih redova, članovi Uprave fočanskog prvoligaša su to i ostvarili. Za novog trenera Sutjeske su imenovali Duška Raševića.

Rašević posjeduje Uefinu A licencu, bio je dugogodišnji prvotimac i kapiten Fočaka a potom trener u omladinskim pogonima. U jednom periodu, početkom proljećne sezone 2010. godine, bio je nekoliko kola i kormilar seniorskog tima.

– Zahvalio bih se Upravi na ukazanom povjerenju, očekuje nas naporna sezona i sad je najbitnije da se dobro pripremimo. U radu će mi pomagati dosadašnji pomoćnici Miljan Radanović i Mirko Stojanović. Ekipa je već u trenažnom procesu desetak dana. Klub je ostao bez nekoliko kvalitetnih igrača pa ćemo narednih dana vidjeti na koga ćemo moći sve da računamo a uglavnom oslonac će biti na vlastitom igračkom kadru. Do početka prvenstva je ostalo tridesetak dana, mislim da ćemo kvalitetno raditi, odigrati dovoljno kontrolnih utakmica i spremni dočekati start novog šampionata – rekao je novi strateg Sutjeske Duško Rašević.