Sve spremno za deveti „Football friends“

23.07.2013.

Football friends 2013 Foča

FOČA – Narednog petka u Foči počinje 9. Međunarodni omladinski turnir Fudbal frends. Dan prije u Foču će doći engleski Svonsi i holandska Breda. Njihovi igrači održaće pokazni trening za fočanske pionirske selekcije.

U petak, u 13,00 časova, biće održana konferencija za novinare u Centru za kulturu i informisanje. Od 17,00 časova počinju utakmice, a u 20,00 časova je svečano otvaranje turnira. Istog dana u večernjim satima na platou ispred Akva parka predviđena je zabava uz Di džeja.

U okviru Fudbal frendsa u subotu će u 12,00 časova biti održan Okrugli sto na temu „Fudbal za nadu“, a u 13 časova u Konobi „Zlatna dunja“ biće održan Gastro fest.

Na turniru nastupa 8 ekipa: Sutjeska Foča (Republika Srpska), Svonsi (Velika Britanija), NAC Breda (Holandija), Crvena zvezda (Srbija), Radnički Kragujevac (Srbija), Budućnost (Crna Gora), Olimpija (Slovenija) i Željezničar (BIH).

Svi građani su pozvani da prisustvuju utakmicama na Gradskom stadionu i pratećim sadržajima koji se organizuju u okviru Fudbal frendsa.