Smjena trenera u rogatičkom drugoligašu

30.08.2013.

Vlado Marković

Marković preuzeo kormilo Mladosti

ROGATICA – Nakon izuzetno lošeg starta u novom šampoinatu drugoligaškog istoka RS i dva vezana poraza Mladosti došlo je do smjene na mjestu šefa stručnog štaba Rogatičana.

Inače, potsjećanja radi, Mladosti i u protekloj sezoni nisu cvijetale ruže, opstanak je izboren u finišu prvenstva i sve kad se sabere bio je to dobar razlog da se na kormilo kluba dovede Vlado Marković, legenda rogatičkog fudbala, koji je prije nekoliko sezona sa dosta uspjeha bio strateg Mladosti.

– Članovi Uprave bili su uporni da preuzmem ekipu, imao sam dosta privatnih poslova ali ipak smo se na kraju dogovorili i nadam se da će saradnja biti uspješna. Na raspolaganju imamo preko 25 fudbalera, moraćemo se prestrojavati u hodu i izmjeniti dosta stvari u odnosu na protekli period. Želim prije svega disciplinu u ekipi, red i rad. Mladost ima mladu i perspektivnu ekipu, uz nekoliko starijih igrača koji su se ponovo priključili timu nadam se da možemo ispuniti sve zacrtane zadatke a osnovni cilj će nam biti očuvanje drugoligaškog statusa – rekao je novi trener Rogatičana Vlado Marković.