Rogatički drugoligaš dočekuje Radnički iz Karakaja

26.09.2013.

Vlado Marković

Pobjeda jedini izbor

ROGATICA – Fudbalerima Mladosti ove jeseni baš ne cvjetaju ruže. Nakon šest odigranih kola Rogatičani se nalaze na nezavidnom pretposljednjem mjestu tabele drugoligaškog istoka RS.

Ostvarena je po jedna pobjeda i remi, i zabilježena su četiri poraza i ako se po jutru dan poznaje onda je pred izabranicima Vlada Markovića grčevita borba za opstanak.

Prva prilika za „vađenje“ je već u narednom kolu kada Mladosti u goste stiže novajlija u ligi Radnički iz Karakaja

– Pruzeo sam ekipu prije par kola i prestrojavamo se u hodu. Imamo mlad i neiskusan sastav što se odražava na igru i plasman ekipe. Šta je tu je, moramo improvizovati i vjerujem da će uskoro početi dolaziti i rezultati. Već protiv Radničkog očekujemo povoljan ishod. Vrijedno smo radili protekle sedmice i mislim da je došlo vrijeme za trijumf. Pobjeda nam je jedini izbor u ovom meču. Znamo neće biti lako, ekipa iz predgrađa Zvornika ima solidan sastav, uostalom to su pokazali u dosadašnjem dijelu prvensta. Ipak svjesni smo važnosti ovog meča, nadam se da će igrači dati maksimum i da ćemo se na kraju radovati – rekao je Vlado Marković, trener Mladosti.

Utakmica između Mladosti i Radničkog iz Karakaje se igra u nedjelju na stadionu SRC u Rogatici sa početkom u 16 časova.