Ognjen Begenišić promovisao spot za pjesmu „Jedina ljubavi“ [VIDEO]

10.11.2013.

Ognjen Begenišić

FOČA – Posle mnogo vremena i mnogo uloženog truda i sredstava fočanski muzički talenat Ognjen Begenišić Bega promovisao je svoj drugi spot za pjesmu „Jedina ljubavi“. Domaćin promocije bila je Kafe picerija „Mozart“.

Svi gosti promocije i ljubitelji rok muzike po reakcijama i aplauzu pokazali su oduševljenje spotom koji su režirali Nemanja Popović i Danilo Marković a glavnu ulogu imala je Ivana Vuković. Između ostalih svoje mjesto u Begenišićevom ostvarenju imali su Bojan Drakul i Mladen Mandić koji se u spotu pojavljuju kao dva biznismena koji od glavne junakinje kupuju ljubavni napitak. Aranžman audio produkcija povjerena je Miodragu Milekiću – Paci i Studiju Paca iz Smederevske Palanke.

Spot nam donosi priču o nečem što je zaboravljeno i nesvakidašnje a trebalo bi biti dio naše svakodnevnice, istakao je Ognjen Begenišić.

– „Pjesma i spot govore o ljudskim vrijednostima koje trebaju da traju i koje trebaju da se njeguju. Govori o ljubavi, poštovanju i razumjevanju između dvije osobe. Danas je tih vrijednosti sve manje i manje i sve je više gledanja na materijalne stvari“ – istakao je Beginišić.

Ognjen napominje da je ovo njegov drugi spot, nakon spota za pjesmu „Tajni znak“, koji je snimljen u teškom vremenu za rok muziku.

– „Ovo je vrijeme i društvo gdje se ne cijene prave vrijednosti, gdje se malo šta podržava. Mi smo uradili nešto nesvakidašnje na što su svi gosti izvrsno re4agovali i hvala im“ – rekao je Ognjen i zahvalio se Kafe piceriji „Mozart“ iz Foče koja je finansijski pomogla snimanje spota.

Promociju spota podržali su stalni gosti našeg grada, rok sastav Paranoid iz Rudog, sa kojima je Ognjen održao svirku u Mocartu, a ovo veliko veče za fočanskog muzičara zabilježila je i ekipa X factor patrole.