Rogatičanke poražene u Kozarskoj Dubici

01.12.2013.

ŽRK Rogatica - ženski rukometni klub

Knežopoljka bolja u derbiju

ROGATICA – Nakon odlične serije od šest vezanih pobjeda rogatičke rukometašice su poražene od Knežopoljke u derbi susretu poslednjeg kola prvog dijela prvensva I lige RS.

“Malene“ su nakon ovog poraza dovele u pitanje i osvajanje prvog mjesta u jesenjoj polusezoni jer će morati da očekuju ishod odloženog meča između Leotara i Vrbasa.

Ipak, to nimalo ne umanjuje sjajne rezultate iz sad već proteklog prvog dijela prvenstva.

– Ne možemo zamjeriti našim djevojkama na prikazanoj igri u Kozarskoj Dubici, postigli smo 34 gola a sa druge strane primili 38.

Igralo se dobro, istina malo smo slabije odigrali u odbrani i to je na kraju bio jedan od razloga prvog ovosezonskog poraza.

Bez obzira na sve prezadovoljni smo prvim dijelom prvenstva, stvorili smo odlične uslove da se na proljeće borimo za titulu i plasmanu u BiH elitu.

Nismo opterećeni šta će biti u meču između Leotara i Vrbasa, Banjalčanke će u slučaju pobjede imati isti broj bodova kao naš tim uz bolju gol razliku i sve to manje više nije ni bitno u ovom trenutku.

Slijedi zimski odmor, pripreme ćemo početi sredinom januar i vjerujemo da ćemo u drugom dijelu prvenstva stići do cilja i nakon deset godina ostvariti povratka u premijerligaško društvo – rekao je Novo Kosorić, predsjednik ŽRK Rogatica.