Rogatičke odbojkašice dočekuju lidera BL Volej

19.12.2013.

ŽOK Rogatica - ženski odbojkaški klub

Banjalučankama uloga favorita

ROGATICA – Iza odbojkašica Mladosti je odlična serija u posljednjih nekoliko kola koja ih je učvrstila u sredini tabele. Rogatičanke potpuno rasterećene ulaze u završnicu prvenstva a narednog vikenda u goste im stiže trenutno vodeća ekipa BL Volej.

– Pogled na tabelu dovoljno govori, zato ulogu favorita u ovom meču prepuštamo BL Voleju. Ipak, ne treba zaboraviti da smo u prvom dijelu napravili prijatno iznenađenje i savladali naše gošće u Banjaluci. Ekipa BL Voleja će sigurno doputovati u Rogaticu opterećene imperativom pobjede, žele da zadrže lidersku poziciju i sigurno će priužiti maksimum. I naš tim nije bez motiva, dokazali smo da možemo biti najbolji ptotiv najačih i sigurno ćemo pružiti jak otpor gošćama ako ispoljimo borbenost i zalaganje kao u poslednjih nekoliko susreta onda bi mogle i Banjalučanke ostati kratkih rukava u našoj dvorani – rekao je Mlian Ždrnja, trener Rogatičanki.

Utakmica između Mladosti i BL Voleja se igra u rogatičkoj sportskoj dvorani u nedelju 22. decembra, sa početkom u 13 časova.