“Montevideo, vidimo se!” u Foči

06.02.2014.

Montevideo-Vidimo se

FOČA – Novi film Dragana Bjelogrlića „Montevideo, vidimo se”“ biće prikazan u kino sali Centra za kulturu i informisanje u Foči od 13. do 16. februara.

Zbog velikog interesovanja za ovu projekciju film će biti prikazivan 13. i 14. februara u dva termina i to od 17.00 i 20.00 časova, dok će 15. i 16. februara projekcija početi u 13.00 časova.

Riječ je o priči koja je inspirisana istinitim događajima. Ovo je priča o istorijskom uspjehu domaćeg sporta i nastavak prvog filma koji je opisivao dešavanja koja su prethodila Prvenstvu.

Glavne uloge tumače Miloš Biković, Petar Strugar, Armand Asante, Viktor Savić, Elena Martinez, Branko Đurić i Predrag Vasić, dok scenario potpisuju Ranko Božić, Dimitrije Vojinov kao i Bjelogrlić.

Prema pisanju medija nastavak popularnog ostvarenja o najvećem domaćem fudbalskom uspjehu, u režiji Dragana Bjelogrlića, i u produkciji produkcijske kuće „Intermedia Network“, za manje od 10 dana pogledalo je 100 hiljada gledalaca.

Svečana premijera filma „Montevideo, vidimo se“ održana je u Beogradu 15. januara, dok je u Banjoj Luci premijerno prikazan 23. januara ove godine.