Bioskop: repertoar od 29. avgusta do 4. septembra

28.08.2014.

ANDRIĆGRAD – Od 29. avgusta do 4. septembra posjetioci bioskopa “Dolly Bell” u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Tako to ide” i “22 Jump Street”.

 

Tako to ide [19:00]

Film-Tako to ide

IZVORNO IME: And so it goes
REŽIJA: Rob Reiner
ULOGE: Michael Douglas, Dianne Keaton, Frankie Valli
ŽANR: Komedija
GODINA: 2014
TRAJANjE: 94 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Egoističnog, antipatičnog i samoživog prodavača nekretnina jednoga dana sin s kojim godinama nije bio u kontaktu zamoli da mu pričuva kćerku dok je on na putu. Ova naizgled obična molba ne bi zvučala čudno da je stari čangrizavac znao da uopšte ima unuku…

 

22 Jump Street [21:00]

Film-22 Jump Street

IZVORNO IME: 22 Jump Street
REŽIJA: Phil Lord, Christopher Miller
ULOGE: Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Ice Cube
ŽANR: Akcija, komedija
GODINA: 2014
TRAJANjE: 112 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Nakon što su prošli kroz srednju školu (dvaput), policajce Schmidta (Jonah Hill) i Jenka (Channing Tatum) očekuju velike stvari nakon što preuzmu tajni zadatak i nadu se na lokalnom fakultetu. Ali nakon što Jenko upozna svoju srodnu dušu u atletskom timu, a Schimdta preokupiraju predavanja boemske umjetnosti, obojica započinju ozbiljno preispitivati svoje partnerstvo. Ubrzo se njih dvojica neće samo susresti s problemom rješavanja slučaja zbog kojeg su uopšte došli na fakultet – već će morati otkriti posjeduju li volju i želju da stupe u prijateljski odnos kakav imaju stariji, ozbiljni ljudi. Ako uspiju nadvladati adolescenciju i iz mladića postanu muškarci, odlazak na fakultet bi mogla biti najbolja stvar koja im se ikada dogodila.