Omladinci Čajniča prave stvari vrijedne promjena

02.09.2014.

Bazen u Cajnicu

ČAJNIČE – Aktivisti Omladinskog savjeta Čajniče prije dvadesetak dana završili su i drugu fazu čišćenja bazena u Čajniču.

Popravljen je i omaltan bazen, dovodne cijevi očišćene tako da voda dotiče u bazen bez problema, takođe je uređena i zelena površina oko bazena.

Ove godine mladi nisu uspjeli da se kupaju na bazenu u odnosu na prethodne godine ali su napravili perspektivu za sljedeće ljeto da se bez problema kupaju i sunčaju. U vrijeme kada je humanost na velikom ispitu mladi ljudi iz Čajniča rade prave stvari vrijedne promjena.

U akciji je učestvovalo oko 40 aktivista koji su ovim putem pokazali da vode računa o svom gradu i zaštiti ekološke sredine u njemu.

Uz dobru volju i želju omladine u realizaciji su im pomogli Opština Čajniče, Klub “Montevideo”, Kafe bar “Derbi”, Kafe “Ehit”, Doo “Crni Vrh”, Doo “Crni Bor”, Šumsko gazdinstvo “Vučevica” Čajniče, omogućivši im potreban materijal, hranu i piće a takođe i Doo “Adria” i Crkvena opština Čajniče koja je novčano učestvovala.

– Ove godine u skladu sa mogućnostima uradili smo mnogo toga. Zahvaljujem se svim koji su se odazvali na naše pozive i pomogli da zajedno uređujemo naše Čajniče. A takođe apelujem i na one privredne subjekte koji se nisu odazvali da podrže naše zalaganje i da ubuduće imaju što više razumjevanja za nas – rekao je predsjednik Omladinskog savjeta Čajniče Borko Perendija.