Bioskop: Repertoar od 24. do 30. aprila

23.04.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 24. do 30. aprila posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Bezvremenska Adaline” i “Sunđer Bob Kockalone Film: Sunđer na suvom”.

 

Sunđer Bob Kockalone Film: Sunđer na suvom (Sinhronizovano) [18:00]

Sundjer Bob Kockalone

IZVORNO IME: The Spongebob Movie: Sponge Out Of Water
REŽIJA: Paul Tibbitt
ULOGE: Tom Kenny, Antonio Banderas, Clancy Brown, Bill Fagerbakke
GLASOVI: Vladislava Đorđević, Dimitrije Stojanović, Mladen Andrejević…
ŽANR: Animirana avantura, komedija
TRAJANjE: 92 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad.

Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu.

Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

 

Bezvremenska Adaline [20:00]

Bezvremenska Adaline

IZVORNO IME: The Age of Adaline
REŽIJA: Lee Toland Krieger
ULOGE: Blake Lively, Harrison Ford, Michiel Huisman…
ŽANR: Ljubavna drama
TRAJANjE: 110min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Tridesetih godina prošlog veka neobična sudbina zadesila je Adaline Bouman. Nakon automobilske nesreće ova prelepa mlada žena ostaje zarobljena u telu 29-ogodišnjakinje i svoju tajnu uspeva da sakrije gotovo osam decenija. Sve dok se u njenom životu ne pojavi harizmatični Elis Džons.

Inspirativna ljubavna priča sa Blejk Lajvli, Harisonom Fordom i Majklom Huismanom, Bezvremenska Adaline je film za koji su kostime kreirale modne kuće Dior i Guči!