Košarkaši Rogatice napustili i Ugljevik pjevajući

04.04.2015.

KK Rogatica

I Rudar u nizu

ROGATICA – Nastavljena je uspješna serija rogatičkih košarkaša, vratili su se i sa gostovanja iz Ugljevika uzdignuta čela.

Istina, trijumf je ostvaren sa pola poena, bilo je 78:79 (17:23; 19:20; 20:15; 22:21), ali to nimalo ne umanjuje uspjeh izabranika Mladena Šibalije koji su još jednom potvrdili da su uz Radnik BN Basket najuspješnija ekipa prvoligaškog karavana RS i kako trenutno stvari stoje između ova dva rivala će se tražiti novi šampion i putnik za BiH elitu.

– Ono što je u ovom trenutku najbitnije je da smo ostvarili novu pobjedu. Istina, bilo je to mnogo teže nego što smo očekivali ali uglavnom je naš tim vodio tokom cijelog susreta. Znali smo da nas u Ugljeviku ne očekuje nimalo lak zadatak što se na kraju i ispostavilo. Imali smo padova u pojedinim trenutcima utakmice ali smo se na svu sreću brzo i vraćali i eto na kraju odlučio je jedan poen. Igrači zaslužuju sve pohvale za borbenost i zalaganje a ponovo treba istaći da smo i u ovom meču bili oslabljeni ali uvijek smo najbolji kad je najteže – rekao je Mladen Šibalija, trener rogatičkih košarkaša.