Male olimpijske igre Republike Srpske za srednje škole

21.04.2015.

Rukometasice SSC Rogatica 2

RUKOMETAŠICE SREDNjOŠKOLSKOG CENTRA IZ ROGATICE NA TRONU

ROGATICA – Nakon što su u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske za srednje škole osvojile prvo mjesto u Sarajevsko-romanijskoj i Gornjedrinskoj regiji, rukometašice Srednjoškolskog centra „27. januar“ iz Rogatice, kao pobjednice vratile su se kući i sa Republičkog takmičenja koje je prošlog vikenda, 18. i 19. aprila održano u Bijeljini.

Srednjoškolke iz Rogatice u finalnoj utakmici pobijedile su ekipu koja je branila boje regije Bijeljina sa ubjedljivih 21:9.

– Uz diplomu i pehar za pobjednika, Rogatičanke su došle kući i sa peharom koga je dobila Dejana Kulić kao najbolja rukometašica turnira, reče profesor fizičkog vaspitanja i njihov trener Jadranko Vuković.

Rukometasice SSC Rogatica

Boje rogatičkog Srednjoškolskog centra, Rogatice i regije na turniru branile su Anđela Delić, kao kapiten, Dejana Kulić, Anja Nerić, Tatjana Delić, Ivana Gogić, Snežana Kačarević, Soka Cvijetić, Ivana Sokolović, Biljana Rakić i Kristina Hršum.

– Cijeli naš kolektiv, a nadam se i svi ljubitelji ženskog rukometa u gradu i opštini, ponosan je na naše djevojke. Osvijetlile su obraz grada, opštine i regije i pokušaćemo da im se na neki način zahvalimo za ovaj veliki sportski uspjeh, reče direktorka Centra Jelena Despotović.