Bioskop: Repertoar od 25. juna do 1. jula

24.06.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 25. juna do 1. jula posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Izvrnuto obrnuto 3D”, “Divlji život” i “Ted 2”.

 

Izvrnuto obrnuto 3D [18:30]

IZVRNUTO-OBRNUTO

IZVORNO IME: Inside Out
REŽIJA: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
ULOGE: Diane Lane, Amy Poehler, Mindy Kaling
ŽANR: Animirani, komedija, porodični
TRAJANjE: 102 min
CIJENA: 4 KM

SADRŽAJ FILMA:

Iz Pixarovog studija dolazi fantastična priča o emocijama poznatog oskarovca Pita Doktera.

Izvrnuto Obrnuto je animirani film koji nas vodi na najneobičnija mjesta unutar uma koja možete zamisliti. Svima je poznato da je odrastanje jedno teško putovanje pa tako i za Rajku, djevojčicu koja se sa porodicom preselila u San Francisko gdje njen otac započinje novi posao. Kao i svi mi, Rajka je vođena svojim emocijama, a to su Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gadljivost.

Rajkine emocije žive u stožeru, kontrolnom centru njenog uma odakle je svakodnevno savjetuju. Iako Rajka i njene emocije pokušavaju održati stvari pozitivnim, balansiranje novog grada, škole i kuće nije baš jednostavno…

 

Divlji život [20:00]

Film divlji-zivot

IZVORNO IME:Wild Life
REŽIJA: Sedrik Kan
ULOGE: Matje Kasovic, Selin Salet, David Gastu, Žil Ritmanik, Roaman Depre…
ŽANR: Drama
TRAJANjE: 106 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Pako i Nora su nekada bili idealan par. Oboje su voljeli prirodu, nomadski način života, pa su se dogovorili da podižu svoju djecu daleko od truleži potrošačkog društva. Nora se, međutim, za razliku od Paka, umorila od takvog načina života, rješila je da napusti Paka i povede djecu sa sobom. Pako ne može da prihvati takvu izdaju, naročito zato što je Nora dobila starateljstvo nad djecom. Ali, kako je imao prava da viđa decu, Pako koristi priliku i bježi sa svoja dva sina, Calijem i Okjesom. Njihovo bjekstvo je trajalo neverovatnih jedanaest godina.

 

Ted 2 [20:10]

Film ted-2

IZVORNO IME: Ted 2
REŽIJA: Seth MacFarlane
ULOGE: Liam Neeson, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried
ŽANR: Komedija
TRAJANjE: 125 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Set Mekfarlan se vraća kao scenarista, reditelj i glas glavnog lika u filmu „Ted 2“, nastavku najveće hit komedije sa R oznakom svih vremena. Njemu se ponovo pridružuju glumac Mark Valberg i ko-scenaristi Alek Salkin,Velesli Vajld, Liam Nisonom i Amadom Sejfried.