Bioskop: Repertoar od 30. jula do 5. avgusta

29.07.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 30. jula do 5. avgusta posjetioci bioskopa „Dolly Bell“ u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Nemoguća misija: Otpadnička nacija” i “Pikseli”.

 

Nemoguća misija: Otpadnička nacija [20:30]

Film Nemoguca misija

IZVORNO IME: Mission: Impossible – Rogue Nation
REŽIJA: Christopher McQuarrie
ULOGE: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg…
ŽANR: Akcija
TRAJANjE: 109 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Pošto je jedinica za nemoguće misije rasformirana, a Itan (Tom Kruz) isključen iz zbivanja, tim će se suočiti sa mrežom visokoobučenih specijalnih agenata, Sindikatom.

Ovi vrhunski operativci su odlučni u tome da stvore novi svjetski poredak preko serije sve strašnijih terorističkih napada.

Itan će okupiti svoj tim i udružiti snage sa nekadašnjom britanskom agentkinjom, Ajlom Faust (Rebeka Ferguson), koja je možda pripadnica ove otpadničke nacije, jer će se grupa suočiti sa najtežom nemogućom misijom do sada…

 

Pikseli [20:00]

Pikseli

IZVORNO IME: Pixels
REŽIJA: Chris Columbus
ULOGE: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan…
ŽANR: Akcijska komedija
TRAJANjE: 109 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Kao klinci u 80-im godinama prošlog vijeka, Sam Brener (Sandler), Vil Kuper (James), Ludlov Lamonsof (Gad) i Edi The Fire Blaster Plant (Dinklage) hiljadama puta spašavali su svijet – u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri.

Sada će morati spasiti svijet u stvarnom životu. U akcijskoj komediji PIKSELI nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primjere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade.

Američki predsjednik Cuper prisiljen je pozvati svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali spasiti svijet prije nego ga unište Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede i Space Invaders.

U njihovoj bitci pridružit će im se i poručnica Violet Van Paten (Monaghan), specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili izvanzemaljce…