Danilo Milisavljević pobjednik nagradne igre selfi “ATV I JA” [VIDEO]

03.07.2015.

Danilo Milisavljevic

VIŠEGRAD – Sa 828 lajkova, Danilo Milisavljević pobjednik je nagradne igre selfi “ATV I JA”. Nažalost, Danilo je bio spriječen da dođe i preuzme fotoaparat koji je dobio. Iako je on poslao pobjedničku fotografiju, na kojoj se u pozadini vidi urednica Tatjana Trninić, privilegiju da je lično upozna i uradi selfi fotografiju, dobio je njegov brat.

“Prije svega, želim da se zahvalim ATV na uručenoj nagradi koju je osvojio moj brat. On je možda napravio pobjednički selfi, ali ja sam imao u čast da se slikam sa novinarkom ATV-a, Tatjanom Trninić i upoznam ostatak ekipe”, rekao je Nikola Milisavljević, brat Danila Milisavljevića.

Urednik ATV web portala rekao je da se na dosad pristiglim fotografijama na Fejsbuku, najcešće nalazio ATV logo koji se može vidjeti na bilbordima u gradu, ali i selfi ispred zgrade naše televizije. Fotografije šaljite i dalje, jer se kreativnost nagrađuje i u narednim mjesecima.

“Nagradna igra i dalje traje, tu su još dva fotoaparata, za naredna dva mjeseca i na kraju u septembru će da bude veliko izvlačenje gdje ćemo da dodjelimo malo ozbiljniju fotografiju, LCD televizor”, rekao je Aleksandar Stijaković, urednik ATV web portala.

Fotografišite se sa omiljenim ATV licem, ekipom na terenu, omiljenim TV programom ili bilo čim što Vas asocira na našu medijsku kuću. Nagradna igra Selfi ATV.