Četiri lica povrijeđena u tri udesa

28.09.2015.

Saobracajna nesreca

ROGATICA – Pet lica povrijeđeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se u posljednja 24 časa dogodile na području u nadležnosti Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Jedno lice zadobilo je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Rogatica – Podromanija, u mjestu Kula, opština Sokolac, gdje su se sudarili “tojota”, kojom je upravljalo lice čiji su inicijali H.J. i “reno skenik”, kojim je upravljalo lice sa inicijalima A.M.

U ovoj nezgodi teško je povrijeđena H.Z, saputnik u “tojoti” koja se prevrnula na krov, i nakon što joj je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Sokolac prevezena je u Klinički centar na Koševu u Sarajevu.

Na dionici magistralnog puta Rogatica – Podromanija, u mjestu Kozarde, opština Rogatica, sa kolovoza je sletjelo i u kamenu stijenu udario automobil “golf A2”, kojim je upravljao V.B. Vozač je zadobio prelom vilice.

Na dionici magistralnog puta Rogatica – Višegrad, u mjestu Zaganovići, opština Rogatica, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđena dva lica i pričinjena materijalna šteta na vozilima.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovala su putnička vozila “mercedes 190D”, kojim je upravljalo lice sa inicijalima A.S, i “reno tvingo”, kojim je upravljala Z.A.

Teško povrijeđena A.Č, putnica u vozilu “reno tvingo”, nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Sokolac, prevezena je u Univerzitetsku bolnicu Foča, dok je druga putnica čiji su inicijali J.K. zadobila lakše tjelesne povrede.