Bioskop: Repertoar od 1. do 7. oktobra

01.10.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 1. do 7. oktobra posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Pored mene” i “Marsovac: Spasilačka misija 3D”.

 

Pored mene [18:45]

pored-mene

IZVORNO IME: Pored mene
REŽIJA: Stevan Filipović
ULOGE: Hristina Popović, Mirjana Karanović, Dragan Mićanović, Nikola Glišić, Milica Majkić, Matea Milosavljević, Katarina Pešić, Rastko Vujisić, Marko Panajotović, Milivoje Miša Stanimirović, Darko Ivić, Jovan Zdravković, Nikola Dragutinović
ŽANR: Drama
TRAJANjE: 95 min
CIJENA: 3 KM
DISTRIBUCIJA: TROPIK film & video

SADRŽAJ FILMA:

Olji (Hristina Popović) nije bilo dovoljno da samo predaje istoriju. Želela je da menja svet. Da to ne ide tako lako, shvatiće kad otkrije da je neko od njenih učenika odgovoran za napad na nju, koji je snimljen i postavljen na internet. S obzirom da niko iz odeljenja ne želi da prizna i preuzme odgovornost, Olja se odlučuje na radikalne mere.

I tako, umesto planiranog odlaska na ekskurziju, učenici iz IV/3 ostaju zaključani u školi – bez mobilnih telefona i interneta! Od tog trenutka, sve grupe u razredu, od sportista i navijača, preko fenserki i hipstera, do štrebera i gotičarki, po prvi put moraju da rade zajedno, u pokušaju da nađu rešenje. Neki od njih su u panici, poput odlikašice Sofije (Jelena Puzić), košarkaš Strahinja (Nikola Glišić) pokušava da zavede red, njegova devojka Jelena (Milica Majkić) i drugarice ne mogu da prežale otkazanu ekskurziju, a školski diler Tadija (Darko Ivić) i ekipa imaju i većih problema. S druge strane, Lazar (Slaven Došlo) i Isidora (Gorica Regodić), u toj noći vide priliku za žurku koja će da protrese temelje škole.

Nove ljubavi, stara neprijateljstva i duboko čuvane tajne će isplivati na površinu, u noći koja će promeniti sve, a Oljini učenici će po prvi put biti u situaciji da vide osobe pored sebe nekim drugim očima. Do kraja večeri, možda će neko i pronaći odgovor na temu sastava koji im je razredna zadala – “Ljubav“.

 

Marsovac: Spasilačka misija 3D [20:30]

Film Marsovac

IZVORNO IME: The Martian
REŽIJA: Ridley Scott
ULOGE: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig…
ŽANR: Akcija, avantura, naučno fantastični
TRAJANjE: 130 min
CIJENA: 4 KM
DISTRIBUCIJA: Blitz Film & video distribution

SADRŽAJ FILMA:

Tokom misije na Marsu, nakon zastrašujuće oluje posada svemirskog broda Ares ostavlja greškom astronauta Marka Vatnija (Met Dejmon) na nenastaljenoj planeti, pretpostavljajući da je umro. Međutim, Vatni je preživeo i našao se sam u zastrašujućim uslovima na planeti Mars. Sa malo namirnica, Vatni pokušava da opstane i pošalje signal na Zemlju da je živ.