Loša fudbalska predstava u Rogatici

22.11.2015.

FK Mladost

MLADOST (Rogatica) – JEDINSTVO (Brodac) 1:0 (1:0)

ROGATICA – I pored toga što su osvojili tri nova boda, fudbaleri rogatičkog fudbalskog drugoligaša pružili su najlošiju ovosezonsku igru. Jedino vrijedno pomena je lijep gol Slobodana Đurovića do koga je u 37. minutu došla od golmana odbijena lopta koju je sa desetak metara rezantnim udarcem poslao u lijevi ugao golmana gostiju Gavrića.

Sve ostalo na ovoj utakmici ide na dušu domaćih igrača. Koliko su slabo igrali pokazuje i podatak da su dali samo jedan, slučajni, gol, iako su gosti počeli utakmicu sa 10 igrača, a od 52. minuta ostali bez još jednog, jer je napadač gostiju Mijatović „zaradio“ drugi žuti, a time i crveni, karton i morao je napustiti utakmicu.

Iako su ostali sa devet igrača gosti su se uspješno branili i odbranili prije svega zahvaljujući slaboj igri navale domaće ekipe i dobrim odbranama golmana Gavrića, koji je bio i najbolji igrač utakmice.

Mladost - Jedinstvo

U cjelini uzev loša predstava, posebno domaće ekipe, ali su važna tri osvojena boda i uz 10 iz ranijih utakmica mora se reći – mršava jesen Mladosti. Ako se na proljeće nešto ne promijeni, i u odbrani i u napadu, opstanak u društvu drugoligaša će sigurno biti pod velikim upitnikom.

Na ovoj utakmici, pred oko 50 gledalaca po prohladnom vremenu na igralištu Sporetsko-rekreacionog centra, Mladost je igrala u slijedećem sastavu: Vuk Jolović -, Bojan Obradović 6, Ratko Motika 6,5, Boban Klisura 6, Nemanja Ćaćić 6,5, Nikola Nešković 6,5, Siniša Tadić 6,5 (od 70. minuta Danijel Rosić -), Stefan Milovanović 6, Darko Rosić 6,5 (od 65. minuta Filip Mihajlović -), Mićo Rajak 6, Slobodan Đurović 6,5. Trener: Mladen Obrenović.

Sudija na ovoj utakmici bio je Dalibor Stupić iz Trebinja. Nije baš imao svoj dan i, čini se, oštetio je domaću ekipu najmanje za jedan čist penal. Inače dodijelio je dva žuta kartona igračima Mladosti (Đurović i Motika) i dva gostujićim igračima, a zbog dva žuta kartona iz igre je isključio gostujućeg igrača Danijela Mijatovića.