Stakorina čeka Jahorinu

11.11.2015.

OK Odbojkasice Stakorine

ČAJNIČE – Tokom vikenda u odbojkaškom prvenstvu Republike Srpske na rasporedu su mečevi 7. kola, a čajnički prvoligaš, odbojkašice Stakorine čekaju sastav Jahorine iz Pala.

Meč je na rasporedu u subotu 14. novembra od 14,00 sati, u sali OŠ “Jovan Dučić” u Čajniču, sudiće, Dragan Filipovac iz Višegrada i Bojana Milošević iz Istočnog Sarajeva.

Ohrabrene pobijedom u prošlom kolu u Mrkonjić Gradu, mlade Čajničke u dobrom raspoloženju i sa optimizmom čekaju susret sa sportskim rivalom iz Pala.

Iz Stakorine poručuju, neće biti lako, uz maksimalni respekt prema Paljankama vjeruju u svoju ekipu da će naći pobijedničku snagu i želju da daju i više od svojih trenutnih mogućnosti i uz prepoznatljivu borbenost, malo i sportske sreće, željeni razultat ne bi smio izostati.

Sigurno je jedno, pitaće se i mlade “jahorinke” koje dolaze bez bijele zastave u dosadašnjih šest kola šampionata odigrale su i pet maratona u pet setova, upisale su i tri pobijede, što je dokaz da su “našpanovane” i tvrd orah za sve ove sezone te izabranice Marijane Mandić, moraće, uložiti dosta napora da bi došle do treće pobijede i novih bodova.

Sastaju se dvije mlade ekipe, izjednačenog kvaliteta, željne dokazivanja te se očekuje neizvijesna i uzbudljiva odbojkaška predstava, ako Paljanke ponove izdanje iz predhodnih mečeva uz sjajnu atmosveru u ekipi sve i razultatske opcije u igri biće otvorene.

U ostalim mečevima sedmog kola, “liderke” iz Višegrada, Dragana Baranac, Ivana Plečić, Ana Renovica i drugarice u derbiju igraće u Bileći sa odbojkašicama Hercegovca. Domaća ekipa iz Laktaša koplja ukršta sa sastavom Maglića iz Foče. “Glasinke”, čekaju “fenjeraša” iz Mrkonjić Grada, a “Sokolice” iz Istočnog Sarajeva idu na noge Crvenoj Zvijezdi u Obudovac.

Tabela
1.HE na Drini 16
2.Maglić 15
3.Hercegovac 13
4.Laktaši 12
5.Slavija 11
6.Jahorina 8
7.Stakorina 6
8.Glasinac 5
9.C. Zvijezda 4
10.Balkana 0