Bioskop: Repertoar od 10. do 16. decembra

09.12.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 10. do 16. decembra posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove „Snupi i Čarli Braun 3D“ i „Panama“.

 

Snupi i Čarli Braun 3D (sinhronizovano) [18:15]

Snupi i Carli

IZVORNO IME: The Peanuts Movie
REŽIJA: Steve Martino
ULOGE: Bill Melendez, Noah Schnapp, Hadley Belle Miller, Mariel Sheets, Alex Garfin
ŽANR: Animirani, komedija
TRAJANjE: 93 min
CIJENA: 4 KM
DISTRIBUCIJA: Blitz Film & Video Distribucija d.o.o.

SADRŽAJ FILMA:

Kultni američki autor Čarls Šulc (Charles M. Schulz) poklonio je svjetu avanture Čarlija Brauna i njegovog najboljeg prijatelja Snupija.

Čarli Braun, Snupi, Lusi, Linus i ostatak voljene Peanuts ekipe prvi se puta pojavljuju na velikom ekranu i to na način na koji nikad prije nisu viđeni – animirani u 3D-u. Čarli Braun, najdraži i najsimpatičniji gubitnik, započinje svoj epski i herojski zadatak dok njegov najbolji prijatelj, voljeni beagle Snupi, kreće u nebesa u potjeru za svojim najvećim neprijateljem Crvenim Barunom. Iz mašte Čarlsa M. Šulca i kreatora filmova Ledeno doba, Peanuts Film će dokazati da svaki gubitnik ima svoj dan…

Čarli Braun družina je živela uglavnom kroz strip čije je originalno ime “Peanuts” i koji u američkim novinama izlazi od 1950. godine.

 

Panama [20:00]

Film Panama

IZVORNO IME: Panama
REŽIJA: Pavle Vučković
ULOGE: Slaven Došlo, Jovana Stojiljkovic, Miloš Pjeva, Tamara Dragičević
ŽANR: Drama, triler
TRAJANjE: 100 min
CIJENA: 3 KM
DISTRIBUCIJA: MCF MegaCom Film

SADRŽAJ FILMA:

Jovan se između ostalih djevojaka viđa sa Majom, koja mu djeluje naivno i neiskusno. Postepeno, njeno ambivalentno ponašanje počinje da ga intrigira. Prateći video snimke i “tragove” sa interneta, otkriva naznake Majinog paralelnog života i upliće se u sopstvenu igru laži i ljubomore. Jovan gubi sebe, očajnicki pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja.