Nastavljena rasprodaja bodova Rogatičanki

12.12.2015.

ZRK Rogatica maj 2015

ROGATICA – Iako su pružile solidnu partiju protiv favorizovane ekipe Izviđača Autotrans, rukometašice Rogatice nisu uspjele da prekinu crnu seriju i ostale su učvršćene na dnu tabele.

Domaći sastav je odlično otvorio utakmicu pa su u 20. minutu susreta imale prednost od 3 gola (8:5), međutim dolazi do naglog pada u igri „malenih“ što iskusne gošće znaju da iskoriste, uspijevaju da naprave preokret i na odmor se otišlo pri rezultatu 12:14 za Izviđač Autotrans.

I početak drugog dijela je pripao Rogatičankama koje su stigle do izjednačenja već u drugom minutu nastavka susreta. Igralo se gol za gol sve do 45. minuta a onda su gošće napravile osjetnu razliku od četiri gola, rezultat je u 50. minutu glasio 20:24 što su uspjele da sačuvaju do kraja meča pa je po završetku utakmice na semaforu stajalo 23:27.

U domaćem sastavu Snežana Kosorić, Biljana Rakić i Jovana Sokolović su postigle po tri gola, dok je nerješiva enigma za rukometašice Rogatice bila najbolja rukometašica ekipe iz Ljubuškog Marija Boras koja je čak 13 puta pogađala mrežu gola domaćina.

ŽRK Rogatica – ŽRK Izviđač Autotrans 23:27 (12:14)

Sportska dvorana u Rogatici.
Gledlaca: 100.
Sudije: Obrenko Miljković (Bijeljina), Duško Ristović (Brčko).
Delegat: Dragan Semiz (Novo Goražde).

Sedmerci: Rogatica 1 (1), Izviđač Autotrans 2 (2).
Isključenja: Rogatica 6 min., Izviđač Autlotrans 8 min.

ŽRK Rogatica: Sa.Kačarević (10 odbrana), Nerić, Sn.Kačarević 2, Kosorić 5, Komlenović, A.Delić 3, D.Janković 3, Rakić 5, A.Janković, Sokolović 5. Trener: Zoran Zečević.

ŽRK Izviđač Autotrans: Mar.Šumelj (18 odbrana), Mat.Šumelj, A.Boras, Mišetić, Vuković 4, Nosić 6, Tambić 1, M.Boras 13, Majstorović 3, Kraljević.
Trener: Kornelija Klinac.