VII Novogodišnji turnir – U finalu Restoran „9“ i Plužine

29.12.2015.

turnir mali fudbal Foca

FOČA – Sedmi novogodišnji turnir u malom fudbalu – Foča 2015 ulazi u samu završnicu. Fočanska ekipa Restoran „9“ i sastav Plužina iz Crne Gore odlučiće pobjednika ove tradicionalne sporske manifestacije.

Obije ekipe su bile ubedljive u polufinalnim susretima, Restoran „9“ je slavila sa više nego ubjedljivih 8:0 protiv Foče 24 info, trostruki strijelac bio je Rade Radović, dva gola postigao je Marko Vuković dok su se po jednom u listu strijelaca upisivali Darijan Matović, Dario Balgojević i Nikola Mojović.

I u drugom susretu viđena je prava „goleada“, Plužine su sa 7:3 savladale Parfimeriju Mićević. Tri gola za Plužine postigao je Mihajlo Ristić, a po dva puta su strijelci bili Mitar Kandić i Milivoje Dondić, za poraženu ekipu Parfimerija Mićević pogađali su Pavle Drakul dva puta i Petar Drakul.

Na listi strijelaca u vođstvu je Marko Vuković iz ekipe Restoran „9“ sa pet postignutih pogodaka a slijede ga njegov saigrač Rade Radović koji je četiri puta pogađao protivničke mreže a isti učinak ima i Mihajlo Ristić iz ekipe Plužina.