Dalibor Ilić na užem spisku U16 reprezentacije Srbije

22.01.2016.

ilic-sekulic Igokea

VIŠEGRAD – Poslije prve prozivke u novembru prošle godine, članovi kadetske sekcije Igokee Dalibor Ilić i Marko Sekulić ponovo su dobili poziv od košarkaškog saveza Srbije da se priključe mladoj reprezentaciji Srbije.

Na poziv potpredsjednika za mušku košarku Igora Rakočevića, momci trebaju biti na prozivci 20. januara 2016. u Beogradu odakle će prvo krenuti za Novi Bečej.

Po završetku priprema, U16 reprezentacija Srbije će učestvovati na međunarodnom turniru u Turskoj (Samsun), koji se održava u periodu od 30. januara do 06. februara. Polazak u Tursku je predviđen za 29. januar, a povratak je 08. februara.

Na spisku U16 nacionalnog tima su Marko Pecarski i Bogdan Nedeljković (Mega Leks), Dejan Marjanac (Vizura Šark), Alen Smajlagić i Mihajlo Stojanov (Kotež), Matija Jovanović, Bogdan Rutešić i Uroš Isailović (Partizan NIS), Veljko Radaković (Vojvodina Novi Sad), Zoran Paunović i Lazar Vasić (Crvena zvezda Telekom), Luka Cerovina i Mateja Maksimović (Polet Ratina), Bogdan Trifunović (Nibak Niš), Dalibor Ilić i Marko Sekulić (Igokea), Filip Petrušev (Španija) i Nikola Ivović (Francuska).