Bioskop: Repertoar od 11. do 17. februara

10.02.2016.

ANDRIĆGRAD – Od 11. do 17. februara posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Deadpool”, “Zulender 2” i “Mučenice”.

 

Zulender 2 [19:00]

zulander-2

IZVORNO IME: Zoolander 2
REŽIJA: Ben Stiller
ULOGE: Ben Stiller, Owen Wilson, Benedict Cumberbatch…
ŽANR: Komedija
TRAJANjE: 100 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Nastavak urnebesne komedije u kojoj Derek i Hansel ponovo osvajaju modne piste ali kako to uvek biva sa najboljima u poslu, konkurencija pokušava da ih izbaci iz igre.

Ben Stiller i Owen Wilson su prije 15 godina komedijom Zulander (Zoolander) nasmijali i oduševili gledaoce zabavnom parodijom na svijet mode, a u februaru ove godine na najbolji su način najavili nastavak te komedije. Naime, prošetavši pistom na reviji Maison Valentino u Parizu iznenadili su sve prisutne te im dali do znanja da će u nastavku biti još zabavniji, otkačeniji i ufuraniji u ulogu…

 

Deadpool [20:00]

deadpool

IZVORNO IME: Deadpool
REŽIJA: Tim Miller
ULOGE: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Gina Carano…
ŽANR: Akcija, avantura, naučna-fantastika
TRAJANjE: 106 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Film je zasnovan na Marvelovom stripu o nekonvencionalnom anti-heroju Dedpulu. U fokusu priče je bivši pripadnik specijalnih jedinica – plaćenik Vejd Vilson koji nakon rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u njegov alter ego, Dedpula.

Naoružan, novostečenim vještinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, Dedpula kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo uništio…

 

Mučenice [21:00]

mucenice

IZVORNO IME: MARTYRS
REŽIJA: Kevin i Michael Goetz
ULOGE: Troian Bellisario, Caitlin Carmichael, Bailey Noble, Toby Huss, Diana Hooper
ŽANR: Horor, triler, drama
TRAJANjE: 81 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Desetogodišnja Lusi uspjeva da pobjegne iz izolovanog skladišta gdje je bila zatočena i mučena. Duboko potresena svime što joj se desilo, ona se bori sa užasnim noćnim morama. Smještena u sirotištu, njena jedina utjeha je Ana, djevojčica njenih godina. Skoro deceniju kasnije, i dalje u borbi sa demonima iz prošlosti, Lusi nalazi porodicu koja ju je zarobila i mučila. Kako se Ana i ona približavaju istini, suočavaju se sa davno potisnutim nočnim morama. Ako ne pobjegnu, sudbina mučenika ih čeka.