Košarkaši Rogatice dočekuju Sutjesku

05.02.2016.

KK Rogatica KK BN basket

Derbi za vrh

ROGATICA – Najinteresantniji susret poslednjeg kola prvog djela prvenstva u I ligi RS igra se u Rogatici. U derbiju se sastaju komšije, trećeplasirana Rogatica i drugoplasirana ekipa na tabeli Sutjeska.

– Naš tim a i naši gosti iz Foče smo ostvarili isti učinak u dosadašnjem dijelu prvenstva, zabilježili smo po šest pobjeda i tri poraza, imamo po 15 bodova, četiri manje od prvoplasiranog Studenta iz Banjaluke. Odlično se poznajemo, sličnog smo kvaliteta, očekuje nas interesantan meč. Sutjeska je malo uzdrmana porazom na svom terenu od lidera Studenta, gdje su očekivali da mogu prirediti iznenađenje i primaći se tronu. Mi smo osokoljeni pobjedom u Tesliću i nastavkom uspješne serije. Nastupićemo kompletni, igraćemo svoju prepoznatljivu igru, čvrsto u odbrani i nadamo se efikasno u napadu. Imamo recept kako da trijumfujemo u derbiju i još se više približimo vrhu tabele. Vjerujemo da će i naši vjerni navijači popuniti dvoranu i da ćemo po završetku susreta zajednički proslaviti pobjedu – istakao je Gordan Tešević, kapiten rogatičkih košarkaša.

Derbi susret između KK Rogatice i KK Sutjeske igra se u nedelju 7. februara u rogatičkoj sportskoj dvorani, sa početkom u 18 časova.