Bioskop: Repertoar od 28. aprila do 4. maja

28.04.2016.

ANDRIĆGRAD – Od 28. aprila do 4. maja posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Hrabri pijetao 3D” i “Pogled sa neba”.

 

Hrabri pijetao 3D (sinhronizovano) [18:00]

hrabri-pijetao

IZVORNO IME: Un Gallo Con Muchos
REŽIJA: Gabriel i Rodolfo Riva-Palacio Alatriste
ULOGE: Bruno Bichir, Carlos Espejel, Angelica Vale…
ŽANR: Animirani
TRAJANjE: 98 min
CIJENA: 4.00 KM

SADRŽAJ FILMA:

Lažljivi rančer uspjeva da prevari vlasnike farme na kojoj živi Toto i ubjedi ih da se klade u borbi pijetlova. Na taj način će Toto moći da trenira kako bi pobjedio strašnog petla Bankivoida, šampiona nad šampionima, znajući da će odlepršati od sudbine na farmi i njenih stanovnika Toto će morati da odraste u hrabarog i borbenog pijetla.

Njegovi prijatelji Vili, Bibi, Konfi i Tosino kreću na putovanje kako bi našli trenera, legendu borilišta, koji bi mogao da obučava njihovog prijatelja. Ali prvo moraju da se poistovjete sa nekim ko je upoznao tu legendu, sa Patinom Patanom (Mangupska Rolšua), pačjim jajetom sumnjivog mentalnog zdravlja. Tako će se Toto spremati i boriti u borilištu koje nadgleda Kum, jaje lešinara, ali će se i zaljubiti u DI, prelijepu koku.

 

Pogled sa neba [20:00]

Pogled sa neba

IZVORNO IME: Eye in the sky
REŽIJA: Gavin Hood
ULOGE: Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman…
ŽANR: Drama, triler, ratni
TRAJANjE: 102 min
CIJENA: 3.00 KM

SADRŽAJ FILMA:

Pukovnica, Katherine Powell (Mirren) vodi tajnu misiju hvatanja terorističke grupe koja živi u sigurnoj kući u Nairobiju, u Keniji. Kad Powell sazna da teroristička grupa planira provesti samoubilački napad, njena misija je sada njihovo ubistvo. Steve Watts pronalazi sigurnu kuću i priprema sve za njeno uništenje, ali tada shvati da se devetogodišnja djevojčica nalazi u njoj. Powell kontaktira političare i advokate kako bi se odlučila šta uraditi…