Susreti mladih Republike Srpske u Andrićgradu

18.07.2016.

Omladisnki

ANDRIĆGRAD – Omladinski savjet Republike Srpske, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi RS, organizuje republičku omladinsku manifestaciju „20. SUSRETI MLADIH REPUBLIKE SRPSKE“ koji će biti održani u Andrićgradu (Višegrad) u periodu od 10. do 14. avgusta 2016. godine.

Pozivamo mlade ljude sa područja Republike Srpske i zemalja regiona, da se prijave i uzmu aktivno učešće na ovoj manifestaciji.

Susreti mladih Republike Srpske su tradicionalna manifestacija koja mladim ljudima 20. put pruža mogućnost zajedničkog okupljanja, razvijanja ideja i rada na programima namijenjenim mladima, ali i druženja i zabave.

Opšti cilj manifestacije je da podstakne mlade ljude na umrežavanje, kreativan rad i interaktivno učenje. Manifestacija će značajno doprinijeti razvoju i unaprijeđenju osjećaja zajedništva među mladim ljudima (učesnicima događaja) i prevazilaženju predrasuda, te poslužiti kao jedinstveno okruženje u kojem će mladi raditi na razvijanju zajedničkih ideja u cilju poboljšanja sopstvenog položaja.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na manifestaciji „20. Susreti mladih Republike Srpske“ i imate između 15 i 30 godina, molimo Vas da popunjeni prijavni obrazac pošaljete najkasnije do 24. jula 2016. godine do 23:59 na elektronsku adresu: susretimladihrs@gmail.com

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje: Prijavni obrazac

BROJ UČESNIKA JE OGRANIČEN!

Učesnici koji budu odabrani biće obavješteni o uslovima i pravilima učešća, kao i mogućnostima prevoza, najkasnije do 01. avgusta 2016. godine.

Troškovi ishrane, smještaja i prevoza su obezbijeđeni. Svi učesnici će biti smješteni u Andrićgradu. Prevoz za učesnike je obezbijeđen autobusima.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati kancelariju i sekretarijat OSRS-a, na telefone 051-326-130 i 051-326-131 ili na elektronske adrese: susretimladihrs@gmail.com ili omladinskisavjetrs@gmail.com.