Dodik: Opštini možemo vratiti optimizam od prije četiri godine

08.09.2016.

Dodik u Cajnicu

ČAJNIČE – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Čajniču da jedino SNSD ovoj opštini može vratiti optimizam koji je imala prije četiri godine, kada je u opštini bio stabilizovan budžet i kada se krenulo sa rješavanjem infrastrukturnih problema.

On je na centralnoj predizbornoj tribini u Čajniču naglasio da vjeruje u pobjedu kandidata SNSD-a za načelnika opštine Neđe Mašića, te istakao da očekuje veliki uspjeh kandidata za odbornike sa liste SNSD-a.

“Trenutna vlast u Čajniču ima devastiran budžet. Nijedan infrastrukturni objekat nije riješen i ova vlast je donijela sumornu sliku ovoj opštini. U koordinaciji sa novim načelnikom i novom strukturom vlasti ovaj grad će imati veću šansu i podršku Vlade Srpske, a sama činjenica da je velika nezaposlenost govori da ovaj grad treba korjenite promjene”, rekao je Dodik.

On je stanovnike ove opštine pozvao da izađu na referendum 25. septembra i da sačuvaju nacionalni suverenitet i istorijsko nasljeđe.

Kandidat SNSD-a za načelnika Neđo Mašić podsjetio je da se davne 1998. godine o ovoj partiji nije smjelo govoriti, te da je on jedan od njenih osnivača.

“Na početku osnivanja ove stranke rekao sam da je ovo partija koja će vladati narednih decenija, a danas svi hoće da budu u ovoj stranci”, rekao je Mašić.

On je napomenuo da će, dok god postoji predsjednik Milorad Dodik, postojati SNSD i Republika Srpska.

Mašić je rekao da je Čajniče uništen grad i da ne postoje smještajni kapaciteti za goste koji dođu u ovu opštinu.

“Želim da pokrenem razvoj biznisa i da omogućim mladim ljudima da rade”, rekao je Mašić.

Podršku Mašiću u Čajniču su pružili DNS i Ekološka partija Republike Srpske.