Premijera filma „Jesen samuraja“ u Andrićgradu

12.10.2016.

jesen-samuraja-film

ANDRIĆGRAD – Novo ostvarenje reditelja Danila Bećkovića i scenariste Dimitrija Vojnova „Jesen samuraja“ biće premijerno prikazan u multipleksu „Doli Bel“ u srijedu 12. oktobra 2016. godine sa početkom u 20:00 časova.

Publici će se predstaviti režiser filma Danilo Bećković i članovi glumačke i autoreske ekipe filma.

Rezervacije karata za premijeru filma možete izvršiti na broj 066/234-535. Pošaljite putem SMS-a Vaše ime, prezime, datum i broj karata. Rezervacije važe petnaest minuta do početka projekcije za koju ste izvršili rezervaciju.

Karte možete preuzeti na dan premijere 12. oktobra 2016. godine na blagajni multipleksa „Doli Bel“ od 15:00 časova.

„Jesen samuraja“ je romantična komedija sa mnogo smijeha, ali i nježnih emocija. Glavni junak, Vladica je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.

Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne umije da radi ništa osim karatea.

Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Glavne uloge u filmu tumače: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, a po prvi put na filmu pojavljuje se sedmogodišnji Petar Novićević.