Škola fudbala FK Mladost Rogatica – Zahvalnice čelnicima ŠG „Sjemeć“

15.12.2016.

zahvalnica-sjemec-fudbal-2

ROGATICA – Mladi fudbaleri Aleksandar Krsmanović (13) i Mateja Draganić (9) iz Škole fudbala pri FK Mladost u Rogatici predvođeni trenerom Mladenom Simsijom predali su jutros, 15. decembra, ŠG „Sjemeć“ i čelnicima ovog kolektiva Marku Tomoviću i Mladenu Lakiću zahvalnice za podršku u radu škole tokom 2016. godine.

– Na ovo smo se odlučili, reče Mladen Simsija, radi toga što bez podrške, pomoći i razumjevanja iz ŠG „Sjemeć“ ne bi mogla funkcionisati naša Škola sa oko 100 aktivnih takmičara rođenih u periodu 2003-2010. godine. Prije svega to je učešće na zimskoj „Min-maksi“ ligi koja se održava na Palama u periodu novembar – mart svake godine. Pošto se utakmice igraju vikendom prevoz, kao najveća stavka u našim trošakovima, obezbjeđivalo nam je ŠG „Sjemeć“. Ovaj kolektiv nas je vozio i na razna druga takmičenja među kojima je i Međunarodni turnir u Dvorovima kod Bijeljine sa koga smo se vratili svjetla obraza iako je konkurencija bila izuzetna jaka, jer su uz takmičare iz više mjesta u Republici Srpskoj učestvopvali i takmičari iz Srbije, Makedonije, Švajcarske i Bugarske. Vozilima „Sjemeća“ išli smo i na turnir na Zlatiboru, Bijeljini i nekim drugim mjestima.

zahvalnica-sjemec-fudbal-1

Sve je to razlog, naglasio je on, da se makar kroz zahvalnice zahvalimo „Sjemeću“ kao kolektivu, ali i Marku Tomoviću kao vršiocu dužnosti direktora i Mladenu Lakiću, koji su nas ličnim angažovanjem zadužili da im se zahvalimo u nadi da će mo saradnju nastaviti i u narednoj sezoni, koja je već počela zimskom „Mini-maksi“ ligom za period 2016/2017. na kojoj se, kao i ranijih godina, bruse mladi fudbaleri prije svega za FK Mladost, ali i druge klubove među kojima su i velikani kakva je beogradska Crvena zvezda u čiju školu su ove godine otišli naši Luka Janković i Andrija Janjić.

U svoje i ime radnika ŠG „Sjemeć“ na zahvalnicama se zahvalio Marko Tomović. On je obećao da će „Sjemeć“, u granicama mogućnosti, i dalje pomagati Školu fudbala i ostale sportske kolektive. Jer, reče on, u njima su naša, rogatička, djeca za koje je bolje da se bave sportom, nego da su na ulici, u kafićima i drugim mjestima gdje se toči piće, puše cigarete pa čak, javna je tajna, troše i razni narkotici.