Favoriti sigurni u četvrtfinalu

04.01.2017.

bozicni-turnir

VIŠEGRAD – U četvrtfinalnim duelima 23. „Božićnog turnira“ u Višegradu favoriti su prema očekivanjima bili ubjedljivi i plasirali se u polufinale.

Prvi meč je u potpunosti pripao igračima „Mokrogorske škole menadžmenta“ iz Mokre Gore. Oni su sa 7:1 savladali „Akademiku“ iz Novog Goražda, a strijelci su bili Đuričić tri puta, Bojan Krsmanović dva puta, te po jednom Savić i Matić, dok je počasni gol za „Akademiku“ postigao Milović. Utakmica sa najmanje golova i najmanjom razlikom bila je između Sportske kladionice „Astra“ iz Rudog i Trgovine „Dijana“ iz Rogatice. Poveli su Rogatičani golom Lukića, da bi nakon toga Ruđani preokrenuli golovima Janićijevića, Nemanje Bradonjića i sa dva gola Novakovića slavili sa 4:1.

Ekipa „Gorštaka“ iz Bajine Bašte pokazala da je ozbiljan kandidat za osvanje turnira, pobjedom nad timom „Vodovoda“ iz Višegrada sa 6:1. Stojanović je bio precizan dva puta, a još su pogađali Malešvić, Đokić, Milan Pavlović i Mijatović, dok je za domaće strijelac bio Đogo. U zadnjem četvrtfinalnom meču  tim Kafe „Galerije“ bio ubjedljiv protiv „Amadeusa“ iz Pljevalja i to sa 6:1. Najefikasniji je bio Damjanović sa tri gola, a po jedan su dali Okuka, Guzina i Igor Mirković, a počasni za goste je postigao Mrdak.

Polufinalni mečevi se igraju danas, a parovi su:
18h „Mokrogorska škola menadžmenta“(Mokra Gora) – „Gorštak“ (Bajina Bašta)
19h Kafe „Galerija“ (Višegrad)  – Sportska kladionica „Astra“ (Rudo)

Prije ovih duela u 16 časova igraće se polufinalni mečevi u kategoriji pionira, a sat kasnije u kategoriji kadeta.