Uspjesi Škole fudbala Fudbalskog kluba “Mladost” uz novu upravu

07.03.2017.

fk-mladost-mladi

ROGATICA – Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić razgovarao je danas sa Mladenom Lakićem, članom uprave FK „Mladost“ Rogatica i Mladenom Simsijom, trenerom Škole fudbala „Mladosti“. Posebno zanimljivi gosti načelnika Jagodića bili su i mladi fudbaleri (2002. godište), pionirski prvaci nedavno završene Zimske lige „Pale 2016/17“. U okviru ove lige takmiči se 14 klubova sa prostora Sarajevsko-romanijske regije, Hercegovine, Sarajeva i Zenice.

Mladi fudbaleri upoznali su načelnika sa svojim uspjesima. Pored njih, značajne rezultate su postigli i fudbaleri rođeni 2003. godine, osvojivši drugo mjesto, dok su fudbaleri rođeni 2004. i 2007. godine osvojili treća mjesta.

Trener Simsija je zahvalan načelniku Jagodiću na svesrdnoj pomoći klubu, kao i Šumskom gazdinstvu „Sjemeć“ iz Rogatice, koje je tokom trajanja lige obezbjeđivalo prevoz igračima. Mladen Lakić podsjetio je na nemar i neodgovornost u vođenju kluba od strane prethodne uprave i dodao da će se nova uprava maksimalno truditi da popravi situaciju i da razvije mlade fudbalerske snage iz Rogatice.

Načelnik Jagodić pozdravio je uspjehe mladih fudbalera i naglasio da će, kao i uvijek, pružati podršku i sportu i mladima uopšte. Tvrdi da ulaganjem u mlade ulažemo u budućnost naše opštine.

Mladen Simsija smatra da Rogatica ima mnogo talentovanih budućih igrača i pozvao je djecu svih uzrasta da se priključe školi fudbala, upis je u toku.