Zlatna medalja za „Rajsku vodu“ iz Čajniča

24.04.2017.

instel

ČAJNIČE – Na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, u kategoriji “Voda i osvježavajuća bezalkoholnih pića”, održanog u Novom Sadu, 20. aprila 2017. godine, kompanija “INSTEL” d.o.o. Čajniče, u konkurenciji cijelog regiona za zdravu, čistu i prirodnu vodu, dobila je zlatnu medalju za kvalitet vode za brend “HEAVEN“ – RAJSKA VODA”.

Direktor kompanije „Instel“ Vladimir Gutić rekao je, da je na sajmu bio postavljen štand, na kome je predstavljen kompletan proizvodni portfolio “INSTEL” d.o.o. Čajniče.

On je dodao da je glavni cilj da se posjetiocima sajma prezentuje “HEAVEN“ – „RAJSKA VODA”, gdje su imali svi priliku da je probaju i da se uvjere u visok kvalitet vode.

„Radujemo se zbog činjenice da se potvrdjuje kvalitet nase “HEAVEN“ – „ RAJSKE VODE”, i kroz ovakve nagrade, te bi se zahvalio na ukazanom povjerenju koje nam potrošači ukazuju”. Nastavak trenda rasta kompanije “INSTEL” d.o.o. Cajnice je ulazak i širenje kako na trzište Srbije i regiona tako i na medjunarodno trzište, što je jedan od prioriteta u ovoj i narednim godinama“, istakao je Gutić.