Zabilježeno u Rogatici – Načelnik okružen ženama

08.06.2017.

nacelnici-u-rogi-1

ROGATICA – Imenovanjem Tijane Brkić na poslove načelnika Odjeljenja za finansije i Željke Kojić za načenika Odjeljenja za inspekcijske poslove i poslove komunalne policije, koje je izvršeno na posljednjoj sjednici održanoj zadnjeg dana maja, završeno je konstituisanje rukovodnog tima u Opštinskoj upravi u Rogatici na čijem čelu je načelnik Milorad Jagodić iz SNSD-a.

Ono što je zanimljivo i novo jeste činjenica da su prvi saradnici načelnika mlade i školovane žene u dobi od 33 do 36 godina. Uz Brkićevu i Kojićevu, tu su još Andrijana Nešković na poslovima načelnika Opštih poslova i Biljana Simić, na poslovima načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, odnosno na četiri od ukupno pet načelničkih poslova.

nacelnici-u-rogi-2

Pošto je i zamjenik načelnika opštine Jelena Karadžić-Pušonja, takav primjer povjerenja ženama dosad nije zabilježen ne samo u Rogatici, nego i znatno šire.

– I zaista ja imam povjerenje u njih. Dobro se razumijemo. Koliko su lijepe, još više su pametne i nadam se da će iz toga izaći i dobri rezultati, reče načelnik Jagodić.

Ponos muškog svijeta među načelnicima odjeljenja u Opštinskoj upravi u Rogatici čuva iskusni Delivoje Đerić-Tesla, koji vodi resor privrede i društvenih djelatnosti.