Promocija knjige “Strah od guštera”

03. oktobra 2017. 058.ba

strah-od-gustera

ČAJNIČE – U zajedničkoj organizaciji Srednjoškolskog centra Pale i Kulturno-sportskog centra Pale u četvrtak 5. oktobra 2017. godine, s početkom u 18:00 časova biće održana promocija knjige “Strah od guštera” autora Dragana Kovačevića.

O knjizi će, pored autora, govoriti protojerej–stavrofor Momir Vasiljević i profesorica Srpskog jezika i književnosti Branka Malinić Čugalj.

Knjiga “Strah od guštera” svjedoči o Udbinim stravičnim zločinima. Pisana je u ime praštanja i pomirenja, u ime pravde i istine – u ime Boga. Neka se zna da se ne zaboravi, da se sa nevinim žrtvama saosjećamo, a ne mrzimo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Gordana Tadić

Rođena 14.9.1988. godine u Čajniču gdje završava osnovnu i srednju školu. Filozofski Fakultet, Univerziteta u Istočnom Sarajevu - odsjek Žurnalistika, završila je u Palama i stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar-dopisnik za Radio Foču.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Povezane teme: