Fudbaleri “Drine HE” bez bodova na domaćem terenu

04.11.2017.

fk-drina-mladost-gacko

VIŠEGRAD – Fudbaleri “Drine HE” upisali su danas četvrti vezani poraz, izgubivši na svom terenu od ekipe „Mladosti“ iz Gacka, rezultatom 2:1.

Poveli su prvo gosti. Nakon greške naše zadnje linije, vodeći gol za Gačane postiže Nikolić u 15. minutu. Poslije primljenog gola, naši fudbaleri su napadali, a to se isplatilo 15 minuta kasnije. Fauliran je Jovanović na 20-ak metara od gola, a izvođač slobodnjaka je Damjanović. Lopta koju je poslao, na putu do gola zakačila je gostujućeg igrača, vara čuvara mreže Aničića i ulazi u mrežu, rezultat je 1:1.

Drugi gol na meču dolazi u drugom poluvremenu. U 57. minutu, nakon ubačaja Guzine, u kaznenom prostoru se dobro snalazi kapiten gostiju Ćeranić, i tako postavlja konačnih 1:2.

FK „DRINA HE“ VIŠEGRAD – FK „MLADOST“ GACKO 1:2 (1:1)

DRINA: Bojanović, Baranac (od 75. minuta D. Ninković), Mučibabić, Lemez, Damjanović, Marković, Jovanović, Mirković, Milović, Ujić, Radović.

MLADOST: Aničić, Bokić (od 89. Goranović), Nikolić, Koprivica, Bratić, Lozo, Salatić, Guzina, Avdalović, Ćeranić (od 68. Delić), Dangubić.