Aktivnosti povodom predstojećih praznika i Dana Republike Srpske

28.12.2017.

cajnice-panorama

ČAJNIČE – Kako je najavljeno iz Opštine Čajniče i ove godine pripremljen je niz aktivnosti povodom predstojećih praznika, te proslave Dana Republike Srpske 9. Januara.

Dana 29.12.2017. godine u 10:00 časova biće upriličena podjela paketića u OŠ „Jovan Dučić“ Čajniče, a u 11:00 časova će biti dodijela paketića za djecu radnika koji su zaposleni u i pri opštini Čajniče (koji primaju platu sa budžeta opštine Čajniče), te za dijecu korisnika Socijalne pomoći.

Tradicionalni prijem za privrednike, koji organizuje Načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić, biće upriličen 3. januara 2018. godine sa početkom u 12:00 časova.

Uoči Dana Republike Srpske, 08.01.2018. godine sa početkom u 16:00 časova u Skupštinskoj sali, u Domu kulture „Filip Višnjić“ Čajniče biće upriličeno potpisivanje ugovora sa korisnicima stipendije, nakon čega će u kino sali biti održana Svečana akademija povodom 25. godina postojanja Republike Srpske.

Iz Opštine Čajniče su poručili da je ovo grad mladih, te da žele da se to i osjeti.

Oni su najavili da su u gradu već postavljeni novogodišnji ukrasi koji će obasjati prilaz gradu i centar grada, kako bi se predstojeći praznici dočekali kako i dolikuje.