Čajnički talenti na kampu Jahorina 2018

14.01.2018.

ČAJNIČE – Odlične igre, sjajne partije, često nevjerovatan poenterski učinak, kao i urođeni talenat, uvijek budu primjećeni i nagrađeni. Nagrada za rad, trud, volju i želju.
Tako su dvojica čajničkih dječaka, Aleksa Stanišić i Vuk Šubara, članova KK “Vrelo” dobili poziv da učestvuju na kampu “Jahorina 2018” u organizaciji KK “Igokea”. Sjajni dječaci stasali pod vodstvom trenera Pečenice i Cigala, već duže vremena blistaju u pionirskim mečevima čajničkog kluba. Kamp je trajao od 10.1. do 14.1. Nažalost Šubara se povrijedio na treningu, pred put. Kao njegova zamjena na kamp je otišao Darko Kovačević. Učesnici kampa bili su smješteni u hotelu “Rajska dolina”. Treninge su održavali u Palama pod nadzorom trenera Žarka Milakovića i Darka Trkulje.

Aleksa Stanišić je ocjenjen kao jedan od najboljih učesnika turnira, i neko ko bi po završetku osnovne škole mogao da se priključi kadetima KK “Igokea”.

Mali Aleksa je oduševljen ovim iskustvom:
“Bilo je super, od smještaja do hrane i treninga. Utisci su zaista odlični. Stekao sam mnogo prijatelja, i najbitnije naučio sam dosta novoga. Nadam se da sam zadovoljio ljude koji su me pozvali na ovaj kamp. Trudio sam se da pokažem šta znam, ali i da naučim što više mogu. Bila je velika čast predstavljati moje Čajniče i moj klub, kao i moje trenere Duška Pečenicu, i Dalibora Cigala, koji su me naučili puno toga o košarci, ali i životu.”