Javni poziv za „YEP“ projekat zapošljavanja i samozapošljavanja

17.01.2018.

INFO – Kao što smo već ranije najavili, otvoren je Javni poziv za učešće u YEP Inkubatoru poslovnih ideja u sklopu Projekta zapošljavanja mladih (YEP) koji ima za cilj jačanje preduzetništva kroz podršku u razvoju ličnih preduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za poslovni poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo pri registraciji i razvoju biznisa. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to identifikuje potreba.

VIŠEGRAD

Prijave za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja je moguće predati do 15.02.2018. godine u pisarnici opštine Višegrad, ili putem e-mail adrese: info@opstinavisegrad.com. Sve dodatne informacije možete dobiti svaki radni dan na telefon 058/630-892, email adresu: dejan.krsmanovic@opstinavisegrad.com ili lično u prostorijama opštine Višegrad, kancelariji broj 11 (kontakt osoba Dejan Krsmanović).

ČAJNIČE

Prijave za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja je moguće predati do 17.2.2018. godine u prostoriji šalter sale kancelarija broj 10 ili na imejl: ocajnice@teol.net.

RUDO

Prijave za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja je moguće predati do 17.02.2018. godine u šalter sali opštine Rudo, sa naznakom “Ne otvaraj – program podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja”, ili putem e-mail adrese: projekti@opstinarudo.com.

NOVO GORAŽDE

Prijave je moguće podnijeti u periodu 15.01.- 15.02.2018.godine, ispunjavanjem odgovarajućeg Prijavnog formulara za YEP Inkubator poslovnih ideja. Popunjen formular i prateće dokumente moguće je predati u pismenoj ili elektronskoj formi. Pismena prijava se predaje u opštini Novo Goražde, služba za privredu i društvene djelatnosti. Elektronsku prijavu moguće poslati na email adresu privreda@novogorazde.rs.ba. Za bilo koji od dva ponuđena načina predaje prijave, bitno je osigurati da je Prijavni formular popunjen u potpunosti, odnosno da nema nedostajućih informacija.

 

Javni poziv

Obrazac za prijavu