Jedno lice ranjeno u nogu

10.03.2018.

FOČA – U pucnjavi, koja se dogodila sinoć u Ulici Svetog Nikole u Foči, lice sa inicijalima M.M. /22/ ranjeno je u potkoljenicu, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Policiji je oko 22,15 časova prijavljeno da se u Ulici Svetog Nikole, iznad Gradskog stadiona, nalazi jedan mladić sa vidljivim povredama glave, nakon čega je policijska patrola na tom mjestu pronašla lice sa inicijalima Š.D. /19/ koga je prevezla do Doma zdravlja, gdje je zatekla M.M. sa prostrelnom ranom u desnoj potkoljenici.

Nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja, obojica su prebačeni u Univerzitetsku bolnicu Foča gdje se nalaze pod policijskim nadzorom.

Mladići nisu željeli da ispričaju šta se dogodilo, a policija je operativnim radom na terenu ustanovila da je lice M.M. ranjeno iz vatrenog oružja.

Nezvanično saznajemo da je nakon međusobne svađe, Š.D. pucao u M.M, te da je pronađena prepravljena poluatomatska puška koju je Š.D. odbacio.

O svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo i policija radi na rasvjetljavanju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.