Učenici drugi na međuskolskom takmičenju iz odbojke

16.03.2018.

ČAJNIČE – Učenici SŠC “Petar Petrović Njegoš” zauzeli su drugo mjesto na takmičenju iz odbojke koje se održalo prethodnog dana u Palama. Ovo je odličan uspjeh ako se uzme u obzir da u Čajniču ne postoji muški odbojkaški kolektiv.

Drugo mjesto je osvojila ekipa u sastavu:

Đorđe Karadžić, Vukašin Klisura, Radovan Karadžić, Vukan Tanasković, Aleksandra Tadić, Jovica Dačević, Stefan Tanović, Pavle Veselinović, Dejan Tošić, Nikola Dačević, Nikola Tanasković i Stefan Živković.

“Bilo mi je drago učestvovati na ovom školskom takmičenju, kao i svake prethodne godine. Borili smo se kao lavovi, kako je naš profesor Saša Mašić i htio.
Zahvaljujem se mojim saigračima koji su dali sve od sebe, protivničkim ekipama na fer igri, a posebno našem profesoru, bez koga ovo ne bi ni uspjelo.”, istakao je Đorđe Karadžić.

Njegov timski kolega Vukašin Klisura kaže:

“Zadovoljan sam takmičenjem, nismo uzeli zlato, ali ja mislim da je i srebro odlična nagrada za mene i moju ekipu gledajući gdje treniramo. Zadovoljan sam organizacijom.”

Za kraj, možemo reći odbojka je jedan od najpopularnijih sportova među omladinom u Čajniču, a to potvrđuju i riječi Vukan Tanaskovića:

“Odbojka je veoma čudan, ali nama drag, sjajan sport. Ona čovjeka ispunjava nečim posebnim.”