Izgradnja „Zvorničanke“ u Rogatici – Predaja ključeva 5. avgusta

18.07.2019.

ROGATICA – Peti avgust je najnoviji i zadnji rok koga su investitori dali izvođaču radova da ih okonča i preda ključeve tržnog centra „Zvorničanka“ u Rogatici koja sa suterenom, prizemljem i na spratu ima skoro 4000 metara korisnog prostora.

Prethodni rok za završetak ovog objekta, saopšten uz polaganje kamena temeljca 19. avgusta prošle godine, bio je maj ove 2019.

– Novi rok je optimalan i biće ispunjen. To znači da ćemo u potpunosti završiti sve građevinske radove uključujući i spoljašnje uređenje .Biće gotovi i svi zanatski radovi i očišćen objekat, nadamo se, predaćemo investitorima makar dan prije datog posljednjeg roka, 5. avgust, reče Jasmin Junuzović, jedan od poslovođa koji vodi radnike u ime glavnog izvođača radova „Baupartnera“ iz Lukavca.

Uz tržni centar „Zvorničanka“, čiji „komšija“ pod istim krovom će biti upravna zgrada Radne jedinice „Elektrodistribucije“ Pale sa 665 metara kvadratnog prostora, biće market, restoran, dječija igraonica, poljoprivredna i apoteka za ljude, butik sportske opreme i butik za djecu.

Ne računajući radnike elektrodistribucije, „Zvorničanka“ će zapošljavati do 50 radnika. Prvim oglasom oglašena su 33 slobodna radna mjesta. Među njima je šef centra, administrator, 19 trgovca, 2 magacinera, 4 kuvara, jedan mesar i pet konobara.

Prijave na oglas su prikupljene i već se preliminarno zna ko će dobiti posao. Probni rad je tri mjeseca. Sa onim koji zadovolje biće zaključeni ugovori o radu.