Rogatica dobija treću benzinsku pumpu – Posao za najmanje 10 novih radnika

03.10.2019.

ROGATICA – Kada su početkom oktobra prošle godine građevinari kompanije „Nešković“ iz Bijeljine započeli prve radove na izgradnji nove benzinske pumpe u Rogatici, koja je locirana na ulazu u mjesto iz pravca Podromanije i Sarajeva, obećano je da će građevinski radovi biti okončani u roku od godinu dana. Sudeći po trentunom stanju na gradilištu nisu podbacili. Radovi se privode kraju i pumpa će uskoro početi sa radom.

– Da nismo bili angažovani na drugim radilištima, pa i u Beogradu, naš dio posla bio bi završen znatno ranije, reče šef radilišta Nemanja Nikolić.

– I ovako mi smo zadovoljni. Zadovoljni su i u našoj kompaniji i, nadam se, u opštini Rogatica, dodaje on, uz napomenu da se obavljaju posljednji radovi oko uređenja okoliša. Paralelno s tim radi se i na montaži vanjske opreme, a podzemna je već davno montirana.

Inače, ova treća reprerzentativna benzinska pumpa u Rogatici, imaće dva rezervoara kapaciteta 110.000 litara nafte i benzina i 30.000 litara plina. Uz to u sastavu ovog objekta nalaziće se prostor za tehnički pregled i osiguranje vozila, prodavnica naftnih derivata i mješovite robe, mini kafić, tri samoposlužne komore za pranje vozila i ostale prateće prostorije i drugi sadržaji na prostoru od oko četiri dunuma zemljišta.

– I ono što je još značajno istaći za opštinu Rogatica, posao će dobiti najmanje 10 novih radnika, reče Nikolić.