Opština početkom sledeće godine planira uvođenje Servisa 48

15. oktobra 2011. 058.ba

Opština Foča

FOČA – U opštini Foča bi, početkom 2012. godine, trebao da zaživi Servis 48 kojim bi se olakšala komunikacija građana sa lokalnom upravom i javnim preduzećima.

Po ugledu na neke opštine iz država okruženja, a prateći trendove rada lokalnih uprava kod nas, opština Foča se u saradnji sa GAP-om odlučila na uvođenje ovog servisa. Servis 48 je zamišljen tako što će građani sve svoje probleme iz oblasti kao što su komunalna infrastruktura (putevi, staze,…), održavanje čistoće i zelenih površina, gradnje, javne rasvjete, rada zimske službe, pasa lutalica i slično, moći da prijave na jednom mjestu (biće uspostavljen jedinstveni telefonski broj i email Servisa 48, a građani će moći i lično, svojim dolaskom i popunjavanjem određenog obrasca, da prijave neki problem).

Obaveza koju će opština preuzeti ovim servisom, a sa njom i ostala javna preduzeća, je da će biti obavezna da na sva pitanja i ukazane probleme odgovori u roku od 48 časova.

Odgovori na najčešća pitanja građana će biti objavljivana na internet prezentaciji opštine Foča.

(Foca24.info)

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: